بانتی (Bounty) یا پاداش چیست؟

تاریخ بروز رسانی: 1401/08/09

بانتی (Bounty) یا پاداش چیست؟


ایردراپ (Airdrop) یکی از اصطلاحات پرکاربرد در دنیای کریپتو است که بر اساس آن به شرکت‌کنندگان توکن یا کوین جایزه داده می‌شود. ایردراپ‌ها انواع گوناگونی دارند که یکی از آن‌ها بانتی دراپ است.

بعضی معتقدند که برنامه بانتی کاملاً از ایردراپ متفاوت است و عده‌ای دیگر آن را زیرمجموعه ایردراپ می‌دانند اما برای اینکه بهتر بتوانیم بانتی دراپ را بشناسیم بهتر است مفاهیم و کارهای مربوط به آن را متوجه شویم.


در این مقاله می خوانید

مفهوم بانتی (Bounty)

بانتی به معنای پاداش است و در اصل به مجموعه فعالیت‌هایی اشاره دارد که شما در فضای کریپتوکارنسی انجام می‌دهید و در ازای آن‌ها پاداش دریافت می‌کنید. ایردراپ‌ها هم تقریباً همین ساز و کار را دارند اما بسیاری از ایردراپ‌ها تنها نیاز است که در یک ربات عضو شوید یا کارهای ساده‌تری انجام دهید یا حتی فقط کافی است که یک کوین را هولد کنید تا توکن‌های مربوط به آن پروژه را دریافت کنید.

آشنایی با بانتی دراپ

بانتی دراپ‌ها بیشتر هنگام عرضه اولیه یا ICO دیده می‌شوند. در این زمان پروژه‌ها نیاز به بیشتر دیده شدن دارند و برای همین به سراغ بانتی دراپ می‌روند تا بیشتر دیده شوند. آن‌ها از مخاطبان خود می‌خواهند تا کارهایی انجام دهند که به نفع پروژه است و در ازای آن به کامیونیتی خود پاداش می‌دهند که همان ارز دیجیتال پروژه است.

مقالات پیشنهادی : ICO ها در ارزهای دیجیتال

انواع بانتی

بر اساس هدف و نیاز، تیم پروژه تصمیم می‌گیرد که چه نوع بانتی داشته باشد، چراکه هر بانتی کارکرد خاص خود را دارد و مهم این است که تیم پروژه از شرکت‌کنندگان چه می‌خواهد. آنچه در بانتی رخ می‌دهد می‌تواند بخشی از برنامه بازاریابی پروژه باشد و از این جهت باید بانتی به اندازه کافی ارزش داشته باشد تا هم مخاطبان در آن شرکت کنند و هم صرفه اقتصادی برای تیم پروژه داشته باشد.

شرکت در کمپین

در این مدل بانتی دراپ باید شما وارد یک کمپین تبلیغاتی شوید و بتوانید به آن پروژه در زمینه مارکتینگ کمک کنید. عموماً این کمپین‌ها به این صورت تعریف می‌شود که شما صفحات اجتماعی پروژه را دنبال می‌کنید و در صفحه‌های خودتان آن را به اشتراک می‌گذارید.

در میان کارهایی که باید انجام دهید ورود به سایت bitcointalk و امضای پست‌ها یا نوشتن پست در مورد پروژه‌ها هم هست.

راه دیگر برای دریافت بانتی، استفاده از کد رفرال(Referral code) است که با ورود به یک کمپین باید دیگران را ترغیب کنید که آن‌ها نیز وارد آن شوند و با کد رفرال شما ورود آن‌ها صورت بگیرد. به این صورت پروژه بر اساس تعداد ورود با کدی که دارید مقدار معینی از آن ارز دیجیتال را به کیف پولتان واریز می‌کند.

تولید محتوا

یکی دیگر از راه‌های دریافت بانتی تولید محتواست. شما می‌توانید با ساخت ویدئو، پادکست، نوشتن مقاله و محتواهای گرافیکی به تبلیغ پروژه بپردازید. سپس باید آن را برای تیم پروژه ارسال کنید تا آن‌ها آن را بررسی کنند و در صورت تائید به شما بانتی تعلق می‌گیرد.

ترجمه وایت پیپر برای شرکت در بانتی دراپ

ترجمه وایت پیپر

یکی دیگر از راه‌های بانتی ترجمه وایت پیپر (Whirepaper) است. پروژه‌ها برای شناخته شدن در سرتاسر دنیا نیاز دارند تا وایت پیپر و دیگر مدارکی که دارند به زبان‌های گوناگون ترجمه شود. بنابراین اگر در این زمینه مهارت دارید می‌توانید در بانتی‌های گوناگون شرکت کنید و از آن‌ها دریافتی داشته باشید.

مقالات پیشنهادی : وایت پیپر (White Paper) چیست؟

عیب‌یابی

یکی از هیجان‌انگیزترین بانتی‌ها که در بیشتر مواقع هم پاداش‌های زیادی به شرکت‌کنندگان داده می‌شود، عیب‌یابی است. در این بانتی دراپ، پروژه شما را به یک چالش دعوت می‌کند تا بتوانید باگ‌های سیستم را پیدا کنید.

هر کس بتواند کمترین ایرادی در سیستم پیدا کند یک جایزه خوب در انتظار اوست که در برخی مواقع به صورت استیبل کوین و بعضی موارد از طریق همان ارز دیجیتال پروژه پرداخت می‌شود.

جمع‌بندی

بانتی‌ها از بخش‌های جالب کریپتوکارنسی محسوب می‌شوند اما نیاز است تا به سراغ هر پروژه‌ای که می‌روید بتوانید از لحاظ کلی، آن را بررسی کنید؛ زیرا ممکن است که یک پروژه ارزش وقت گذاشتن برای آن را نداشته باشد.

بسیاری از پروژه‌ها، فایده‌ای ندارند و صرفاً به دنبال جمع کردن یک کامیونیتی برای پامپ کردن ارز خود هستند. بعضی دیگر اسکم و کلاهبرداری هستند و تعداد زیادی از آن‌ها نقشه راه درستی ندارند و نمی‌توانند به خوبی از پس سایر رقبا بر بیایند و بنابراین سرمایه‌گذاری بر آن‌ها وقت تلف کردن است.

به افرادی که در برنامه‌های بانتی شرکت می‌کنند، اصطلاحاً شکارچیان بانتی نیز می‌گویند و اگر می‌خواهید شکارچی خوبی شوید حتماً به شرایط و مسائل مختلف پروژه‌ها توجه کنید تا سرتان کلاه نرود.

5/5 - (1 امتیاز)

درباره نویسنده

میلاد مرتجی

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
{"email":"آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است","url":"آدرس وب‌سایت وارد شده نامعتبر است","required":"لطفا فیلد‌های مشخص شده را تکمیل نمایید"}

مقالات پیشنهادی


بورس ایران بخش‌های گوناگونی دارد؛ از جمله بازار بورس و اوراق بهادار، بازار آتی و

0
شما هم نظر بدهیدx
Success message!
Warning message!
Error message!