
تعداد آقایان تریدر حدوداً ۲۰ برابر خانمهاست هرچند این تعداد به سرعت به سمت برابری حرکت میکند.
خصوصیت ویژهی خانمها چیست؟
نکته جالب توجه ایناست که درصد تریدرهای موفق میان زنان بیشتر از مردان است. خانمها کمتر تکبر دارند، خصوصیتی که در ترید گناه بزرگی محسوب میشود. ضمیر مردانه، که مسئول بسیاری از مخاطرات و کشتارها و خونریزی هاست، در ترید درگیر است. آقایان نمودارها را تحلیل میکنند و پوزیشن میگیرند و پوزیشنشان باید درست باشد. اگر بازار به سمت دلخواهشان رفت، او منتظر میماند که بیشتر و بیشتر خودش را ثابت کند و اگر بازار به جهت دیگر برود، نفس چقرش او را وادار میکند که ضرر را تحمل کند و منتظر میماند که بازار برگردد و درستی نظرش را اثبات کند.
اما خانمها بیشتر بدنبال جواب این سوالند: پول کجاست؟ هدف آنها سود کردن و ضرر نکردن است. آنها کمتر بدنبال اثبات کردن خودشان هستند. آنها مانند ترکهای که با باد خم میشود، انعطاف پذیرند: سوار بر روند میشوند و کمی زودتر پیاده میشوند و سودشان را به حسابشان میریزند. داشتن روزنگار و ثبت ترید از مهمترین ملزومات پیشرفت است. در اینکار هم، خانمها دقیقتر و منظمتر عمل میکنند.
مطالعات علمی نشان میدهند که بازده سرمایهگذاری زنان از مردان بیشتر است.
مطالعات علمی نشان میدهند که بازده سرمایهگذاری زنان از مردان بیشتر است هر چند که توجیه دقیقی برای این پدیده وجود ندارد. اگر در موتورهای جستجوگر اینترنتی به دنبال فهرستی از موفقترین سرمایهگذاران جهان بگردید، با فهرستی مواجه خواهید شد که قطعا نامهایی همچون وارن بافت و جورج سوروس در میان آنها وجود دارند و البته نام هیچ زنی نیز در آن فهرست به چشم نمیخورد.
بنابراین شاید طبیعی باشد که برخی نتیجهگیری کنند که مردان، در مقایسه با زنان، سرمایهگذاران بهتری هستند اما مطالعه دقیقتر بازارهای مالی نتیجهای معکوس را به همراه دارد. نتایج یک تحقیق که توسط موسسه روثستاین کاس (Rothstein Kass) انجام شده نشان میدهد بازده سرمایه صندوقهای سرمایهگذاری که توسط زنان مدیریت میشوند در سال ۲۰۱۳ (تا ماه نوامبر سال ۲۰۱۳) معادل ۹.۸ درصد بوده در حالی که میانگین بازده سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری در مدت زمان مشابه تنها ۶.۱۳ درصد بوده است.
اما چرا بررسی عملکرد صندوقهای سرمایهگذاری به چنین نتیجهای منجر میشود؟ برخی اعتقاد دارند که زنان در مقایسه با مردان ریسکپذیری کمتری دارند و به اصطلاح ریسکگریز هستند و به همین خاطر بازده سرمایهگذاری آنها بیشتر است اما اگر چنین ادعایی صحت داشته باشد، باید عملکرد آن دسته از صندوقهای سرمایهگذاری که مدیریت آنها بر عهده مردان است در سالهایی که سهام پرریسک بازده مناسبی دارند، بیشتر باشد و در سالهایی که سهام پرریسک در مقایسه با سهام کمریسک بازده ناامید کنندهای دارند، صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت زنان عملکرد خیره کنندهای داشته باشند اما هفته نامه اکونومیست مینویسد که بررسی عملکرد صندوق های سرمایهگذاری در دورههای مختلف چنین ادعایی را تایید نمیکند.
بزرگترین خطاهایی که معاملهگران مرتکب میشوند
دلیل دیگری که برای عملکرد بهتر زنان در بازار سرمایه ذکر میشود این است:
که زنان معمولا مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری کوچکتر را در اختیار دارند و صندوقهای کوچکتر به طور کلی بازده بیشتری دارند.
همچنین برخی ادعا میکنند از آنجا که زنان ریسکپذیری کمتری دارند، در طول سال تعداد معاملات کمتری را انجام میدهند و سود بیشتر صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت آنها در واقع از هزینه تراکنش کمتر ناشی میشود و نه از سود سهام بیشتر.
بدون در نظر گرفتن اینکه دلیل عملکرد بهتر زنان در بازار سرمایه چیست، میتوان گفت که نتایج بررسیهای اخیر به تغییر نگرش فعالان بازار نسبت به زنان منجر شده است.
زمانی بازارهای مالی از جمله بازار مالی لندن محیطهایی کاملا مردانه بودند اما اکنون تعداد زنان فعال در این بازار رو به افزایش است تا جایی که شاید طی دهههای آینده، فهرست موفقترین سرمایهگذاران جهان از انحصار مردان خارج شود.
میتوانید ویدیوهای بیشتری از تالاربورس را در آپارات (شبکه اشتراک ویدیو) و همچنین کانال یوتیوب تالاربورس مشاهده کنید.
دوستان سلام من نمیدونم این همه آدم سر یک تحقیق ناقص چرا اینقدر بحث میکنند، یک نگاه به مقاله بندازید، ۱- میزان بازده صندوق سرمایه گذاری با مدیریت صرفاً بانوان با سایر صندوق ها مقایسه شده یعنی صندوق های سرمایه گذاری با مدیریت ترکیبی آقا و خانم نیز جزء آقایان محسوب شده ، ۲- نحوه و تعداد نمونه گیری اصلاً مشخص نشده و این خیلی طبیعی که همتراز نبودن صندوق های سرمایه گذاری از یک طرف و نا متوازن بوده تعداد نمونه گیری باعث انحراف در مقایسه میانگین ها باشه ( در این گونه موارد دو جامعه مورد مقایسه باید… ادامه مطلب »
دوستان سلام من نمیدونم این همه آدم سر یک تحقیق ناقص چرا اینقدر بحث میکنند، یک نگاه به مقاله بندازید، ۱- میزان بازده صندوق سرمایه گذاری با مدیریت صرفاً بانوان با سایر صندوق ها مقایسه شده یعنی صندوق های سرمایه گذاری با مدیریت ترکیبی آقا و خانم نیز جزء آقایان محسوب شده ، ۲- نحوه و تعداد نمونه گیری اصلاً مشخص نشده و این خیلی طبیعی که همتراز نبودن صندوق های سرمایه گذاری از یک طرف و نا متوازن بوده تعداد نمونه گیری باعث انحراف در مقایسه میانگین ها باشه ( در این گونه موارد دو جامعه مورد مقایسه باید… ادامه مطلب »
با سلام
مقاله جالبی بود. در ایران هم خانم ها در بازار سرمایه فعال هستند و برخی از آنها دارای مشاغل مدیریتی می باشند ما امین آشنا و … اما به نظر من خطرپذیری مردان در بازار خیلی بیشتر از خانم ها است.
این بر می گرده به نوع خلقت زن… همونطور که می دونید خانم ها می تونن در یک لحظه چن کار رو با هم انجام بدن و حواس شون به همه چی هست… مدیریت هم یه شخصی می خواد که در آن واحد، حواسش به همه چی باشه… و این خصوصیات در مردان کمتر دیده شده…
خانمها بعلت رفتارهای وسواس گونه بیشتر مقررات را بهتر می پذیرند ودر اجرا نیز دقیقتر عمل میکنند بنابراین حس مسیولیت پذیری بهتری نیز دارند البته استثنا نیز وجود دارد
مطالب شما برای بنده خیلی مفید بوده
سپاس
اگر کار با رابط های کاربری خرید سهام
مثل معاملات بر خط اگاه رو با فیلم توضیح میدادین خیلی خوب میشد
اینکه هر ایکون برای چه کاری استفاده میشه
با سلام: در ایران زنان فقط سود خودشان را پس انداز میکنند ولی هزینه زندگیشان را از مردان میگیرند و خرج میکنند . معتقدند خرج زندگی بعهده مردان است
کاملا درسته،خانم بنده هم پابه پای من در بورس سرمایه گذاری میکند وجالب اینجاست که سودش به مراتب بیشتر از بنده است .
سلام برای من که یه خانمم خیلی دلچسب بود
سلام تا حدود زیادی صحیح میباشد