آموزش الگوی مثلث

تاریخ بروز رسانی: 1401/09/23

آموزش الگوی مثلث – تحلیل تکنیکال +فیلم


با الگوی مثلث می‌توانیم تشخیص دهیم سهام رشد می‌کند یا نزول. چندین مدل الگوی مثلث وجود دارد. در فیلم زیر یکی از آنها را با هم می‌آموزیم.

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

الگوی مثلث، بخشی از دوره تحلیل تکنیکال است. برای آموزش کامل تحلیل تکنیکال، می‌توانید از بخش دوره‌های آنلاین جزئیات کامل این دوره را بررسی نمایید.

مثلث های متقارن

اگر شیب قیمتهای سقف و شیب قیمتهای کف به سمت یک نقطه همگرا شوند به صورتیکه شکل مثلث گونه به خود بگیرد، به این نوع الگو مثلث متقارن گویند. آنچه موجب شکل گیری این الگو می شود عدم قدرت کافی خریداران یا فروشندگان در شکل گیری یک روند مشخص است.

به این حالت بازار حالت جمود یا Consolidation می گویند.

الگوی مثلث نزولی

در نمودار بالا می بینیم که نه خریداران و نه فروشندگان هیچکدام قادر نیستند که قیمت را به سمت خودشان بکشند. هر چه دوخط به هم نزدیکتر می شوند حرکت ناگهانی بازار نزدیکتر می شود. نمی دانیم این حرکت در چه جهتی خواهد بود و فقط می دانیم که حرکتی در شرف وقوع است. در نهایت یک طرف بازار تسلیم می شود.

بنابراین چگونه می توانیم از این موضوع نفع ببریم؟ ما می توانیم نقطه ورود را در بالای خط بالایی یا زیر خط پایینی قرار دهیم. در اینصورت بازار از هر سمتی حرکتش را شروع کند می توانیم وارد معامله شویم.

الگوی مثلث متقارن

در این مثال ما نقطه شروع را در بالای خط فوقانی قرار دادیم و زمان زیادی طول نکشید که بازار حرکت زیبایش را آغاز کرد. اگر یک نقطه ورود دیگر در زیر خط پایینی می گذاشتیم باید به محض وارد شدن به پوزیشن خرید، آن را کنسل می کردیم.

مثلثهای صعودی

این نوع آرایش وقتی اتفاق می افتد که یک سطح مقاومت و یک خط صعودی داشته باشیم. این الگو وقتی شکل می گیرد که خریداران قادر به گذشتن از سطح مشخصی نیستند. در هر حال آنها کم کم قیمت را به بالا سوق می دهند.

الگوی مثلث صعودی

در نمودار بالا می بینید که خریداران کم کم قدرتمند می شوند چرا که قیمت کف بالا و بالاتر می رود. آنها به سطح مقاومت فشار وارد می کنند تا اینکه یک راه گریز پیدا می شود. حال سوال این است که بازار به چه سمتی می رود؟ آیا خریداران قادر به شکستن مقاومتی به این قدرت هستند؟

در اکثر کتابهای مربوط به تحلیل تکنیکی مشاهده می شود که در بیشتر مواقع خریداران برنده میدان هستند و مقاومت را می شکنند. اما با توجه به تجربیات در یافته ایم که همیشه اینگونه نیست. گاهی اوقات به قدری سطح مقاومت قوی است که خریداران قدرت کافی برای شکستن ان را ندارند.

از نظر ما مهم نیست که قیمت به چه سمتی می رود. آنچه مهم می باشد این است که قیمتی به هر سمتی برود ما حرکت را خواهیم گرفت. به همین منظور سفارش خود را بالای خط مقاومت و پایین شیب قرار می دهیم.

الگوی مثلث صعودی
در این مورد خریداران نبرد را بردند و قیمت همانند موشک به هوا پرتاب شده است!

مثلث های نزولی

همانطور که احتمالاً حدس می زنید مثلث های نزولی نقطه مقابل مثلث های صعودی هستند. در مثلث های نزولی یک شیب نزولی در بالا و یک خط حمایت در پایین قرار دارد که به نظر نمی رسد که قیمت بتواند آن را بشکند.

الگوی مثلث نزولی

در نمودار بالا مشاهده می کنید که قیمت کم کم درحال نزول است که به ما می گوید فروشندگان کم کم قدرت را از خریداران می گیرند. بیشتر اوقات قیمت حمایت را می شکند
و به سقوط ادامه می دهد.

در هر حال در بعضی مواقع خط مقاومت به قدری قوی است که قیمت به آن برخورد کرده و برمی گردد و شروع به بالا رفتن می کند.

ما نمی دانیم قیمت به کجا می رود فقط می دانیم که به جایی می رود. در این مورد ما سفارشات ورود را بالای خط بالایی و پایین خط حمایت قرار می دهیم.

الگوی مثلث نزولی
در این مورد قیمت خط حمایت را شکسته و به سرعت سقوط می کند.

این آموزش بخشی از آموزش دوره تکنیکال تکنیکال است که در آموزشگاه تالار بورس برگزار می‌شود.

لطفا نظرات خود را راجع به ویدیوی آموزش الگوی مثلث در پایین این صفحه بنویسید.

3.6/5 - (103 امتیاز)

درباره نویسنده

حامد ثقفی

برای زنده بودن باید تا آخرین روز زندگی یادگیری را دنبال کرد و از لحظات زندگی استفاده کرد.

اشتراک
اطلاع از
guest
212 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد مرا دی
محمد مرا دی
5 سال پیش

خوب بود سپاس که بفکر همه هستی جناب ثقفی

مسعود حقگویی
مسعود حقگویی
5 سال پیش

عالی بود ولی خیلی مختصز

نرگس
نرگس
5 سال پیش

من واقعا از آموزش اقای ثقفی لذت میبرم و واسشون آرزوی بهترینا را دارم و همیشه دعا گو ایشون هستم که فایل ها را در اختیار ما میگذارن???

smaeilgesmati
smaeilgesmati
5 سال پیش

سلام. واقعا عالی بود کوتاه ومفید.ممنون

ابی فرجی
ابی فرجی
5 سال پیش

سلام.بسیارعالی بود خسته نباشید

فرزانه سبزی
فرزانه سبزی
5 سال پیش

توضیحات نوشتاری خیلی خوب بود

حمید
حمید
5 سال پیش

ممنونم جناب ثقفی

خلیل سلمانی پوراول
خلیل سلمانی پوراول
5 سال پیش

با سلام ممنون و متشکرم .عالی بود.

زهره ذاکری
زهره ذاکری
5 سال پیش

سلام
سپاس از آموزش خوبتون خیلی کاربردی و مفید بود

mokhtar
mokhtar
پاسخ دادن به  زهره ذاکری
4 سال پیش

ممنون سپاسگزاریم استاد ارجمند

کامران
کامران
5 سال پیش

سلام و خسته نباشید بنده از متن نوشتاری استفاده کردم ، ساده و شیوا و قابل فهم عموم بیان فرمودید . و علی الرغم وجود پیچیدگی رفتار ها و کنشها ، لحن نوشتار بخوبی و راحتی تمام موجب درک مسئله میگردد. ممنون و سپاس.

عبدالعظیم
عبدالعظیم
پاسخ دادن به  کامران
4 سال پیش

عالی عالی
تشکر ویژه

{"email":"آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است","url":"آدرس وب‌سایت وارد شده نامعتبر است","required":"لطفا فیلد‌های مشخص شده را تکمیل نمایید"}

مقالات پیشنهادی


بورس ایران بخش‌های گوناگونی دارد؛ از جمله بازار بورس و اوراق بهادار، بازار آتی و


212
0
شما هم نظر بدهیدx
Success message!
Warning message!
Error message!