تاریخ انتشار: تیر 7, 1395

بزرگترین خطا‌هایی که معامله‌گران مرتکب می‌شوند!


بزرگترین خطا‌هایی که معامله‌گران مرتکب می‌شوند

هر شخصی در معامله ممکن است ضرر کند، به هر حال اگر در یک بازه طولانی پیوسته متحمل ضرر می‌شوید، می‌توان نتیجه گرفت که به طور قطع برخی موارد را به اشتباه انجام می‌دهید. بزرگترین خطا‌هایی که تا به حال معامله‌گران مرتکب شده‌اند، شامل موارد زیر است:

  1. فقدان یک حد زیان (Stop-loss) تعریف شده و مشخص: به مراتب گفته‌ام که «یک فرد می‌تواند با پرتاب دارت به سمت یک سری سهام و انتخاب تصادفی آنها، سودآوری کسب کند، اگر حد سود (Stop-profit) و حد زیان (Stop-loss) مناسب داشته باشد- اختیار معامله (Option) می‌تواند این توانایی را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد.»
  2. مبارزه با یک روند (Trend): یک ضرب‌المثل قدیمی هست که میگوید: «روند دوست شماست.» اکثریت مردم طبق تئوری گله‌ای، همیشه دنباله‌روی یکدیگرند، مردم همیشه به صورت جمعی به یک جهت حرکت می‌کنند، زیرا دوست دارند که ‌اندیشه‌ها و عقایدشان توسط دیگران تایید شود. مثلا اگر یک نفر بگوید که سهام شرکت الف را دوست دارد، هیچ تناقضی با این که شما نیز بگویید این سهام را دوست دارید، وجود ندارد. وقتی جریان پیوسته‌ای از پول، یک روند را در یک موجودی ایجاد کرده است، یکی از آسان‌ترین راه‌های کسب سود، همراه شدن با روند است. اما فراموش نکنید که ریسک آن را پوشش (Hedge) دهید تا وقتی که فرش از زیر پای شما کشیده می‌شود، شما جایی برای نگهداشتن خود در آن مهلکه داشته باشید و از رنج و یاسی که سایرین را در بر خواهد گرفت، مصون باشید.
  3. حرص و طمع: انجام معاملات برای کسب سود کلان یک‌شبه و بدون برنامه هیچ مفهومی جز قمار ندارد. اگر برنامه خوب از پیش تعریف شده نداشته باشید به مثابه این است که قمار می‌کنید. چگونه برنامه درست را تشخیص دهیم؟ آنچه را که قصد انجامش را دارید، به طور واقعی یا در ذهن، به همسر، بهترین دوست یا بدترین دشمن خود بگویید. اگر آنها منطق درستی در گفته‌های شما نمی‌بینند، شما در حال قمار هستید و نمی‌توانید به صورت استراتژیک فکر کنید و تصمیم بگیرید.
  4. تقبل ریسک بیش از حد تحمل: بزرگ‌ترین و محتمل‌ترین خطای افراد، پذیرش ریسک بالاتر از حد تحمل خود است. بسیاری از افراد در معاملات فقط به فکر پولی هستند که در آن معامله قرار است به دست آورند، بدون اینکه به این مساله توجه کنند که اگر آنها در این معامله شکست بخورند، چه اتفاقی خواهد افتاد. وقتی که آن اتفاق غیر قابل اجتناب می‌افتد، درد و رنجی سخت آنها را فرا گرفته و وادارشان می‌کند تا به طور جدی به خروج از بهترین تجارت دنیا فکر ‌کنند. شکست همیشه اتفاق می‌افتد، کلید موفقیت یافتن یک استراتژی مناسب با روحیات خود است. به علاوه اعمال استراتژی‌های مدیریت پول (Money Management) در هر معامله یک مساله حیاتی است.
  5. معامله با استراتژی غلط: این موضوع هم شبیه بند چهارم است. بند چهارم بیشتر روی ریسک‌های بالا در رابطه با حجم قرارداد در هر استراتژی معامله بحث می‌کند. معامله با استراتژی غلط شاید بزرگترین مساله‌ای است که گریبان‌گیر بسیاری از افراد است.

اگر فکر می‌کنید که بعد از شکست و زیان نمی‌توانید سرزنده و خوشحال در بازار باقی بمانید، شاید بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید جست‌وجوی استراتژی‌های با ریسک پایین و نوسانات کم است. استراتژی‌های یقه‌ای (Collar)، پروانه‌ای (Butterfly)، و تقویمی‌ (Calendar)، استراتژی‌هایی با ریسک کم و با سود خوب هستند.

می‌توانید ویدیوهای بیشتری از تالاربورس را در آپارات (شبکه اشتراک ویدیو) و همچنین کانال یوتیوب تالاربورس مشاهده کنید.

4.8/5 - (13 امتیاز)

درباره نویسنده

تالاربورس

اشتراک
اطلاع از
guest
64 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
عبود بدیری
عبود بدیری
5 سال پیش

راست میگی تمام نظرات درستن ولی میشه یه آموزشی بدید درباره آستانه تعداد در رابطه برای ثبت سفارش فروش یعنی اگه سهمی خرید کردم مثلآ ومهان هر کد ۵۰۰ تا براش تعیین کردن ولی موقع ثبت برای فروش آستانه تعداد همون ۵۰۰ تا عدد را ثبت کنیم اگه میشه توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم

فاطمه
فاطمه
5 سال پیش

سلام جناب ثقفی:ببخشید من هیچ نجربه و مطالعه ای در مورد بورس ندارم و میخوام خوب یاد بگیرم و وارد بورس بشم که کم ترین خطا رو داشته باشم اگه میشه راهنمایی بفرمیائید.

فریبا مرادی
فریبا مرادی
5 سال پیش

بسیار مفید بود متشکرم

عباسعلی صلواتی
عباسعلی صلواتی
5 سال پیش

ازاینکه تلاش د افراد با تعمق سرمایعه کشور شان مشارکت کنند امر په گذاری کنند ودر رشد و توسعه مملکت شان مشاکت کنند امر پسندیده ای است.

محمد
محمد
5 سال پیش

با سلام بسیار عالی توضیح میدهید
متشکرم

فرزانه سبزی
فرزانه سبزی
5 سال پیش

ممنون از راهنماییتون عالی بود

Farzaneh mohajer
Farzaneh mohajer
5 سال پیش

مطالبتون بسیار مفید و ارزنده هست
جناب سقفی من خیلی سعی کردم که آموزشهاتون رو از طریق لینک تلگرام دریافت کنم ولی متاسفانه موفق نشدم میشه منو راهنمایی کنید

علیرضا مسعودی
علیرضا مسعودی
5 سال پیش

ممنون عالی بود

رجب
رجب
5 سال پیش

ممنون.دست شما درد نکنه

مهدی شخمی
مهدی شخمی
6 سال پیش

احسنت

{"email":"آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است","url":"آدرس وب‌سایت وارد شده نامعتبر است","required":"لطفا فیلد‌های مشخص شده را تکمیل نمایید"}

مقالات پیشنهادی



Success message!
Warning message!
Error message!
64
0
شما هم نظر بدهیدx