تاریخ انتشار: مرداد 10, 1395

من کدام سهام ها را نمی‌خرم؟


من کدام سهام‌ها را نمی‌خرم؟

خرید سهام و رعایت اصول مهم آن

در این فیلم ویدیویی آموزشی مشاهده می‌کنید کدام سهام‌ها را نباید خرید کنیم؟ همواره در بورس هنگام خرید سهام باید به نقد شوندگی یک سهم دقت بسیار ویژه‌ای داشت. در ادامه می‌توانید این فیلم ویدیویی ۱۷ دقیقه‌ای را مشاهده کنید. ضمنا این مبحث آموزشی و موارد بسیار مهم دیگری در دوره آموزش ویژه ورود به بورس وجود دارد.

دوست گرامی، اگر اکنون با حرف دیگران خرید و فروش سهام می‌کنید و یا هنوز وارد بورس نشده‌اید، من یک مجموعه آموزشی به شما معرفی می‌کنم که می‌توانید ظرف ۱۰ روز آنرا ببینید و با قدرت، معاملات خودتان را در بورس شروع کنید. نام این مجموعه، دوره آموزش ویژه ورود به بورس است.

در دوره آموزش ویژه ورود به بورس، ضمن یادگیری اولیه بورس، موارد بسیاری مهمی همچون آموزش ویدیویی بالا را یاد می‌گیرید و می‌توانید معاملات قدرتمندی را در بورس شروع کنید.

آیا این برنامه ویدئویی برای شما مفید بود؟

لطفا نظرتان را در مورد این برنامه در پایین همین پست با من و دیگران به اشتراک بگذارید.

متشکرم
حامد ثقفی

می‌توانید ویدیوهای بیشتری از تالاربورس را در آپارات (شبکه اشتراک ویدیو) و همچنین کانال یوتیوب تالاربورس مشاهده کنید.

4.3/5 - (33 امتیاز)

درباره نویسنده

تالاربورس

اشتراک
اطلاع از
guest
421 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
Gholamreza talenejad
Gholamreza talenejad
7 سال پیش

با درود فراوان ازاینکه نکات خوبی برای شناسایی سهام نقد شونده ارایه کردید موجب دلگرمی گردید لطف کرده نکات کلیدی را نیز ارایه فرمایید. با سپاس

نادر
نادر
7 سال پیش

سلام مثل همیشه مفید بود بسیارسپاسگزارم

سام
سام
7 سال پیش

سلام وقت بخیر اقای ثقفی بزرگ ….
اقای ثقفی من یک سهم داشتم الان وارد بازار فرابورس (بازارج)انتقال پیدا کرده خیلی خیلی نگرانم به این بازار تا الان وارد نشدم …ولی اطلاعاتی ازش دارم …چون تا الان در این بازار ج سهمی نداشتم می ترسم …..خواستم درباره بازار ج برایم از مزایا ومعایب بگید …اصلا در بازار ج بمونم یا نه …لطفا راهنماییم کنید با تشکر …

حامد ثقفی
حامد ثقفی
مدیر
پاسخ دادن به  سام
7 سال پیش

سلام.
بازار ج یک بازار است که شرکت هایی که از شفافیت کمتری برخوردارند هستند در آن گروه هستند و دامنه نوسان مثل مثبت منفی ۵ درصد ندارند. ریسک بالاتری دارند (شامل سود بیشتر و یا زیان بیشتر)، ما معمولا به تازه‌کارتر ها میگوییم در بازار پایه معامله نکنید الف ب یا جیم.

عبداله
عبداله
7 سال پیش

با سلام دستتون درد نکنه عالی بود من همیشه فایل های اموزشی جنابعالی راگوش میکنم۵سالی است که دربورس آنلاین فعالیت دارم خوب بوده.ممنون ازآموزشهای شما بزگوار.

فاضل
فاضل
7 سال پیش

سلام استاد گرامی
مطالبتان آموزنده بود تشکر

سعید گوهری
سعید گوهری
7 سال پیش

بسیار عالی با سپاس فراوان

نجیمه
نجیمه
7 سال پیش

سلام خسته نباشید. علی بود استاد .

Maziar
Maziar
7 سال پیش

مازیار-۱خرداد۹۷
عالی بود اقای ثقفی،اموزشهای شما واقعا به ادم دید میده،خیلی متشکر

مرضیه بابازاده
مرضیه بابازاده
7 سال پیش

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ممنون از ویدیویی ارسالی شما خیلی خوب و آموزنده بود .

مرجان
مرجان
7 سال پیش

با سلام سپاس از فیلمهایی که جهت آگاهی در سایت قرار میدهید. دورهای نبوغ مالی را در سال ۸۸ در دانشکده فنی گذراندم ولی متاسفانه تا کنون هیچ اقدامی جهت سرمایه گذاری در بورس انجام ندادام . البته بدلیل کارمند بودنم .شاید فکر کردن به به این موضوع کمرنگ تر شد . امروز با توجه به نداشتن شغل .در صدد آن هستم بتوانم به گفته شما با کمترین پول وارد بازار شوم البته در بانک مسکن از امتیاز تسهیلات وام مسکن استفاده میکنم که با دیدن فیلم آموزشی شما متوجه شدم که فقط درصدی سود ناچیز ماهانه به حساب تعلق… ادامه مطلب »

{"email":"آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است","url":"آدرس وب‌سایت وارد شده نامعتبر است","required":"لطفا فیلد‌های مشخص شده را تکمیل نمایید"}

مقالات پیشنهادی



Success message!
Warning message!
Error message!
421
0
شما هم نظر بدهیدx