پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها

تاریخ بروز رسانی: 1399/12/17

پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان


پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان چیست؟ شاید به سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌هایی فکر کنید که قرار است گوگل‌ها و آمازون‌های آینده باشند. شاید به ارزهای دیجیتال مستعد رشد فکر کنید. شاید به یاد یک سرمایه‌گذاری امن در طلا یا مسکن بیفتید. اما هیچ‌کدام از این گزینه‌ها رکورددار پرسودترین سرمایه‌گذاری در تاریخ نیستند.


در این مقاله می خوانید

منظور ما از پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها این است که چه سرمایه‌گذاری‌ای می‌تواند با مبلغی بسیار اندک، سودی بسیار بالا داشته باشد. با ما همراه باشید تا ببینیم واقعا بالاترین سود ممکن را کجا می‌توانیم کسب کنیم.

شماره یک پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان: خرید کتاب

یک کارشناس در طول تحصیل لیسانس خود 120 واحد تخصصی و پایه پاس می‌کند. این تعداد واحد تقریبا معادل 40 کتاب است. خواندن این 40 کتاب حدود 4 سال طول می‌کشد. یعنی حدودا ماهی یک کتاب.

حالا بیایید قضیه را از این طرف نگاه کنیم. اگر شما به مدت 4 سال، هر ماه یک کتاب در مورد یک موضوع بخوانید، در آن زمینه کارشناس خواهید شد.

مثلا 40 کتاب در مورد اقتصاد، موسیقی، تاریخ، هوش مصنوعی، بازاریابی، فروش یا هر رشته دیگری که شما به آن علاقه داشته باشید.

اولین قطبش دستمزد دقیقا در همینجا رخ می‌دهد. کسی که در یک زمینه کارشناس باشد، به‌طور میانگین بیشتر از افراد عادی حقوق دریافت می‌کند.

فرض کنیم این کتاب‌ها هر کدام 100 هزار تومان باشند. هزینه خرید این کتاب‌ها 4 میلیون تومان است. به احتمال زیاد در اولین ماه حرفه‌ای خود می‌توانید بیشتر از این حقوق بگیرید.

چند سرمایه‌گذاری دیگر می‌شناسید که مادام‌العمر و با ریسک پایین، ماهانه 100% سود داشته باشند؟

توجه کنید که قدیم‌ترها برای آن که بتوانید با دانش خود کار پیدا کنید، به مدرک دانشگاهی نیاز داشتید. الان اگر شما برنامه‌نویسی بلد باشید، یا با امنیت وب آشنا باشید یا از دانش مالی کافی بهره‌مند شوید، بدون مدرک مرتبط می‌توانید در شغل مورد نظر خود استخدام شوید.

تجربه شخصی خودم این بود که فارغ‌التحصیل رشته فیزیک بودم، اما چندسال روی اقتصاد مالی متمرکز شدم و حالا در این حوزه فعالیت می‌کنم.

شماره دو پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان: یک مهارت جدید

طراح گرافیکی را تصور کنید که علاوه بر زمینه تخصصی خود، با دانش تدوین نیز آشنا می‌شود. آشپزی که دم کردن قهوه را می‌آموزد. کارشناس محتوایی که سئو یاد می‌گیرد.

برای مثال کارشناس تولید محتوا بسته به مهارت و تجربه بین 2 تا 5 میلیون تومان حقوق می‌گیرد. دستمزد مدیرمحتوایی که با سئو آشنا است می‌تواند تا 5 برابر افزایش پیدا کند. (تعجب نکنید. در شرکت‌های بزرگ، افرادی با دستمزدهای بیشتر از این هم فعالیت می‌کنند.)

منابع یادگیری متنوع هستند: کتاب، یوتیوب، دوره آموزشی یا استخدام مدرس. تصور کنید یک دوره حرفه‌ای سئو 5 میلیون تومان قیمت داشته باشد. این فرد اگر یکسال زمان بگذارد و این مهارت را یاد بگیرد، می‌تواند خیلی سریع هزینه‌ای که کرده را جبران کند.

نکته بسیار مهم این است که هیچ منبع آموزشی‌ای رایگان نیست. حتی اگر یک محتوای رایگان پیدا کنید، باید یک سال روزی یکی دو ساعت زمان بگذارید. این یکی دو ساعت برای شما هزینه فرصت دارد. چون می‌توانستید کار دیگری انجام دهید و درآمد کسب کنید. اما از این درآمد چشم‌پوشی کرده‌اید برای یادگرفتن مهارتی جدید.

دوم این که بیشتر محتواهای رایگان، ناقص و پراکنده هستند و اهداف بازاریابی دارند. در نتیجه اگر سراغ منابع رایگان بروید، وقت بیشتری صرف می‌شود تا بتوانید یک دانش منسجم را گردآوری کنید. بنابراین یک دوره منسجم یا کتاب‌های مدون، در نهایت هزینه فرصت کم‌تری را به شما تحمیل می‌کنند.

شماره سه پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان مهارت‌های نرم

گفتیم که قطبش اول بین کارمند ماهر و کارمند ساده رخ می‌دهد. کسی که یک مهارت ویژه داشته باشد می‌تواند در درآمد خود یک پرش ایجاد کند.

اما قطبش دوم شغلی در مهارت‌های نرم ایجاد می‌شود: تهیه رزومه جذاب، مهارت در سخن‌گفتن و ارائه به‌خصوص در جلسه مصاحبه، شیوه لباس پوشیدن، دانش نگارش صحیح فارسی، زبان انگلیسی، اعتماد به نفس، چندبعدی بودن، روحیه تیمی، تفکر انتقادی، مدیریت استرس، مهارت‌های تصمیم‌گیری، نظم و وقت‌شناسی و... مهارت‌های نرم هستند.

یک مدیرمحتوای ماهر که مهارت‌های نرم ندارد، به احتمال زیاد در یک مجموعه کوچک با حقوق کم استخدام می‌شود. اما فردی با شرایط مشابه اما مهار‌ت‌های نرم زیاد، در یک شرکت بزرگ استخدام می‌شود و شاید چند برابر نفر اول دستمزد بگیرد.

مهارت‌های نرم را هم می‌شود از کتاب، دوره، فیلم و تجربه یاد گرفت.

اگر در حال حاضر خود را ماهر می‌دانید اما از درآمدی که دارید راضی نیستید، بار دیگر به فهرست مهارت‌های نرم خود مراجعه کنید.

شماره چهار پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان شبکه ارتباطات

فیلم‌نامه‌نویسی را تصور کنید که مدام در حال مطالعه، تماشای فیلم، نگارش فیلمنامه و تقویت مهارت‌های نرم است. او فیلمنامه بسیار خوبی می‌نویسد. اما نمی‌داند این فیلمنامه را به چه کسی نشان دهد. فیلمنامه خود را به چند دفتر سینمایی می‌فرستد. به‌احتمال زیاد فیلمنامه خوانده نمی‌شود. تمام وقت و مهارت فیلمنامه‌نویس هدر می‌رود.

او فکر می‌کرد شرکت در جشنواره‌ها و مهمانی‌ها اتلاف وقت است. در همین زمان او می‌توانست کتاب بخواند و مهارت خود را گسترش دهد. اما داشتن ارتباطات متعدد در مواردی بیش از خود مهارت، باعث افزایش درآمد ما می‌شوند.

مهم است که در زمینه کاری خود با چند نفر دیگر در شرکت‌های دیگر ارتباط داشته باشید. اگر شغل خود را از دست دادید بتوانید از آن‌ها کمک بگیرید یا همیشه چند پیشنهاد شغلی خوب داشته باشید.

تصور نکنید که داشتن آشنایان زیاد، وقت شما را هدر می‌دهد. بلکه زمانی که برای شبکه‌سازی می‌گذارید، یک سرمایه‌گذاری بسیار سودآور است.

شماره پنج پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در جهان: سرمایه‌گذاری، سودآورترین سرمایه‌گذاری

مهم‌ترین سرمایه‌ گذاری که شما در زندگی خود تجربه می‌کنید، ورود به دنیای سرمایه‌گذاری است.

آشنایی با علم مالی، نه فقط از نظر سودی که حاصل می‌شود اهمیت دارد، بلکه نگاه شما را به زندگی تغییر می‌دهد.

مثلا یکی از مهم‌ترین مواردی که شما با آن آشنا می‌شوید، مفهوم بازدهی سرمایه‌گذاری یا ROE است. برای نمونه یک نفر 40 میلیون تومان پول می‌دهد، یک گوشی می‌خرد، دو ساعت زمان می‌گذارد، اکسپلور اینستاگرام را می‌بیند. سوالی که مطرح می‌شود این است که در مقابل این سرمایه‌گذاری، او چه چیزی به دست می‌آورد؟ آیا سود حاصل از این رفتار بیشتر از مبلغ سرمایه‌گذاری است؟ حتی اگر بحث لذت را مطرح کنیم، آیا با 40 میلیون تومان سرمایه و روزی دو ساعت وقت، این بالاترین حد لذت است؟

همین که شما شروع به سرمایه‌گذاری کنید، زندگی شما متحول می‌شود.

  • کسی که هیچ پس‌اندازی ندارد، همیشه محتاج رزق روز می‌ماند.
  • کسی که پس‌انداز می‌کند، تورم پس‌اندازش را از بین می‌برد.
  • کسی که پس‌اندازش را در 5 بازار مختلف (پول نقد و ارز و ارز دیجیتال، اوراق و سپرده، سکه، زمین و مسکن، سهام) سرمایه‌گذرای می‌کند نه تنها از تورم جا نمی‌ماند بلکه قدرت خریدش هم بیشتر می‌شود.

تفاوت گروه سوم و اول، چند میلیارد تومان دارایی در مقایسه با صفر است. چند میلیارد تقسیم بر صفر مساوی است با بی‌نهایت. کدام سرمایه‌گذاری بازدهی بی‌نهایت دارد؟

دانش اقتصاد، علم مالی و داشتن سرمایه‌گذاری، پرسودترین سرمایه‌گذاری‌ها در تمام تاریخ است.


می‌توانید ویدیوهای بیشتری از تالاربورس را در آپارات (شبکه اشتراک ویدیو) و همچنین کانال یوتیوب تالاربورس مشاهده کنید.

3.9/5 - (68 امتیاز)

درباره نویسنده

فرزاد فخری‌زاده

من عاشق موسیقی هستم و عاشق بازار سرمایه. در زیباترین قطعات موسیقی نت‌ها فقط بالا نمی‌روند. بلکه بالاها و پایین‌ها است که یک قطعه را شورانگیز می‌کند. در بورس نیز نوسان قیمت است که بازار را جذاب می‌کند.

اشتراک
اطلاع از
guest
16 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس
ناشناس
2 سال پیش

قلمتو عشقه برادر

Esmail
Esmail
2 سال پیش

کتابی هست که خیلی جامع و باز سرمایه گذاری در بورس رو آموزش بده و تمام مباحث رو ریز به ریز توضح بده

پویا بهایی‌پور
پویا بهایی‌پور
پاسخ دادن به  Esmail
2 سال پیش

سلام مباحث مالی در بورس و کلا در بازارهای مالی به حدی نامحدود و بی انتها هستن که در هیچ کتابی نمیتونین کلش رو بگجانیم. پیشنهادم این هست که اگر مبتدی هستید از دوره ویژه ورود به بورس شروع کنید. سپس میتونین از کتاب های مختلف در زمینه های مختلف مثل تحلیل تکنیکال و فاندامنتال تخصص لازم را بدست بیاورید

بهزادفر
بهزادفر
3 سال پیش

سپاس از شما واقعا مفید و انگیزشی بود

زهرا حسینی
زهرا حسینی
3 سال پیش

سپاس از شما
مطالب واقعاً مفید بود .موفق باشید.

میلادآ
میلادآ
3 سال پیش

خیلی جالب بود ممنون از زحماتتون

{"email":"آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است","url":"آدرس وب‌سایت وارد شده نامعتبر است","required":"لطفا فیلد‌های مشخص شده را تکمیل نمایید"}

مقالات پیشنهادی


بورس ایران بخش‌های گوناگونی دارد؛ از جمله بازار بورس و اوراق بهادار، بازار آتی و

16
0
شما هم نظر بدهیدx
Success message!
Warning message!
Error message!